NL amsterdamgold EN amsterdamgold

tel: +31 (0) 20 65 89 555

Seminar met Willem Middelkoop:

16 feb 2013

ag-amsterdam-600x150

Goud en zilver als tastbaar vermogen

Over de waarde van commodities in tijden van financiële onzekerheid

 

De financiële crisis duurt voort. Nog steeds raken banken en soms hele landen afhankelijk van financiële noodsteun, bovendien dreigt er valutaoorlog tussen de grote economieën van de wereld. Om uw eigen financiële houding te bepalen in deze turbulente tijden is het belang van actuele kennis en een frisse blik groot.

AmsterdamGold heeft sinds jaar en dag hechte banden met vooraanstaande denkers uit de financiële wereld. Het leek ons daarom zinvol onze relaties in comfortabele setting samen te brengen, om kennis te delen en van gedachten te wisselen.

Op zaterdag de 23e februari organiseert AmsterdamGold in samenwerking met Willem Middelkoop een seminar over de waarde van commodities in tijden van financiële onzekerheid. Ook Peter Paul de Vries zal een bijdrage leveren aan dit seminar.

ag-lecture-650x150

Deze experts zullen de economische actualiteit bespreken en hun visie op de toekomst geven. Het zal u niet verbazen dat daarbij in het bijzonder gekeken wordt naar goud, zilver en andere vormen van tastbaar vermogen.

Aanvang zal zijn om 14:00 uur en de zaal is open vanaf 13:30. Na afloop nodigen wij u van harte uit voor een drankje in de Skybar van het Double Tree by Hilton met uitzicht over het stadscentrum van Amsterdam. Het seminar en de aansluitende borrel zal tot uiterlijk 17:00 uur duren.

 

Locatie:

Double Tree by Hilton, Oosterdokskade Amsterdam (naast Amsterdam Centraal). Klik hier voor een routebeschrijving. Parkeergelegenheid is er in de garage van het hotel.

Toegangsbewijs:

Kaarten geven toegang voor twee personen en zijn 25 euro per stuk. U kunt zich aanmelden via info@amsterdamgold.com.